Smaak van India Veenendaal

Smaak van India Veenendaal

De Smaak van India - Veenendaal
Vandaag geen zin om te koken. We hebben wat besteld. Deze keer kozen we voor Indiaas. Bij de Smaak van India bestelden we een maandmenu. Deze keer kregen we ook weer driegangen. Het voorgerecht was kip samosa (gefrituurde pasteitjes met een geurige vulling van kip en groentes). Deze staan niet op de foto, maar waren wel lekker!

De hoofdgerechten van het maandmenu waren dit keer rund dhansak en butter chicken. Rund dhansak is pittig rundvlees met lezen, gember, knoflook, ui en mango. Butter chicken is in de tandoori-oven bereide kipfilet met tomatensaus met room, amandelen, kardemom en honing. Hierbij werd palow naturel geserveerd, een basmatirijst met olijfolie en kruiden. We kregen er ook nog verschillende bijgerechten bij: groentecurry, salade, raita en een naanbrood.

Het nagerecht was een Indiaase zoetigheid. Iets met noten en een soort pistache-achtig iets. We hadden besteld voor rond 18:00 en het was precies op tijd. De hoeveelheid was ruim voldoende voor twee. Britt kon zelfs nog meenemen als lunch. Het was in ieder geval weer erg lekker.

De Smaak van India
Nieuweweg 193
3905 LL Veenendaal

0
(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top