Perentaart met Chocolade

Perentaart met Chocolade
Dit pak had ik al zien staan bij Jumbo. Op deze beetje donkere en regenachtige dag leek het mij een goed idee om deze perentaart eens te maken. Ik moest toch nog boodschappen doen en nam gelijk dit pak en de andere ingrediënten mee. Dit is het resultaat!

Ingrediënten: 2 peren, 300 ml melk, 1 pak Jumbo mix voor pear & choco fantasy, 200 gram margarine, 3 eieren,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil 2 peren en snijd de peren in stukjes. Doe de peren in een mengkom. Voeg 300 ml melk en de choco-fantasy uit het pak van Jumbo toe. Roer goed met een lepel.

Mix in een andere kom met een mixer 200 gram margarine met 3 eieren en de mix voor perentaart ongeveer 3 tot 4 minuten.

Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Doe de ring er goed om. Doe het perentaart beslag in de springvorm. Verdeel het beslag goed over de bodem. Verdeel vervolgens het chocoladebeslag erover. Zet de springvorm ongeveer 1 uur in de voorverwarmde oven. Laat de taart vervolgens 10 minuten afkoelen in de springvorm. Smul ze!

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.