Satétaart

Satétaart

Satétaart
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 125 gram taugé, 200 ml satésaus, bladerdeeg, 2 eieren,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika toe. Bak kort mee. voeg vervolgens 125 gram taugé en 200 ml satésaus toe. Warm goed door. Bekleed ondertussen een ovenschaal met bakpapier en bladerdeeg. Klop 2 eieren. Doe het saté-mengsel in de ovenschaal. Roer voorzichtig de 2 eieren door het saté-mengsel. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(64 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top