Surinaamse Bami met Sperziebonen

Surinaamse Bami met Sperziebonen

Surinaamse Bami met Sperziebonen
Ingrediƫnten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, Chinese vijfkruidenpoeder, 1/2 Maggiblokje, 1 kipfilet, 1 pot sperziebonen, 3 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg Chinese vijfkruidenpoeder en 1/2 verkruimeld Maggiblokje toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 pot sperziebonen toe. Roer even goed door en warm een paar minuten mee. Voeg vervolgens de gekookte spaghetti, 3 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Roer goed door. Eet smakelijk!

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top