Kip in Bladerdeeg

Kip in Bladerdeeg

Kip in Bladerdeeg
In de rechterzijbalk van Brutsellog zelf kwam ik onder vorige jaren dit recept tegen. Hier had ik wel zin in. De vorige keer heb ik het in de oven gemaakt. Maar het gaat natuurlijk net zo makkelijk in de Airfryer. Bij de Airfryer kreeg ik ook nog een pan, dus ik hoefde zelf geen ovenschaal te gebruiken. De kip in bladerdeeg was in ieder geval weer ouderwets lekker.

Ingredi├źnten: 2 kipfilets, kruidenboter, kipkruiden, 6 plakjes ontbijtspek, 4 vellen bladerdeeg,

Aantal personen: 2

Plet 2 kipfilets. Bestrijk met kruidenboter. Vouw de kipfilet dicht. Bestrooi met kipkruiden. Omwikkel de kipfilet elk met 3 plakjes ontbijtspek. Vouw vervolgens om elke kipfilet 2 vellen bladerdeeg (ontdooit). Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal in de Airfryer op 180 graden voor 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top