Toko Sin Driebergen

Toko Sin Driebergen

Toko Sin Driebergen combinatiemenu
Michel heeft vandaag een barbecue van zijn werk. Britt en ik hadden bedacht dat wij dan ook iets lekkers gingen eten. Het werd geen sushi maar Indonesisch van Toko Sin. Dat was eigenlijk best al weer lang geleden. Begin van de middag had ik het al gehaald, want ik was toch dichtbij. Degene die hielp was echt enthousiast over zijn producten en vertelde er honderduit over. Lekker, ik kreeg ook nog een bakje zelfgemaakte seroeneng bij. Maar wat namen we?

Ik had de vrije keuze van Britt, als er maar wel die lekkere nasi bij zat. Ik heb gekozen voor de kruidige nasi en bami. Als vleesgerechten koos ik babi rietjak (varkensvlees in pikante saus), daging smoor (rundvlees in zoete ketjapsaus), daging redang (rundvlees in romige kokossaus) en ajam zoetzuur (kipfilet in zoetzure saus). De bijgerechten die ik meenam waren sambal boontjes en Indonesische tjaptjoi.

Toko Sin
Traay 153b
3971 GE Driebergen-Rijsenburg

0
(90 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top