Quiche met Broccoli en Spekjes

Quiche met Broccoli en Spekjes

Quiche met Broccoli en Spekjes
Deze keer heb ik de quiche gebakken in een brownievorm. Omdat het er lastig uithalen is had ik de brownievorm eerst bekleed met bakpapier. Dit was een super idee!

Ingrediënten: 1 broccoli, 1 ui, 1 theelepel sambal, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 200 ml crème fraîche, 4 eieren, zout, peper, Italiaanse kruiden, bladerdeeg, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd 1 broccoli in roosjes. Kook de broccoli gaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is en de ontbijtspek knapperig. Laat de ontbijtspek uitlekken op keukenpapier. Klop ondertussen 200 ml crème fraîche met 4 eieren. Voeg zout, peper en Italiaanse kruiden naar smaak toe. Bekleed een bakvorm met bakpapier en vervolgens met ontdooid bladerdeeg. Schep de broccoli en het ontbijtspek in de vorm. Giet het eimengsel erover. Zorg dat het eimengsel overal zit. Strooi geraspte kaas over de taart. Zet de bakvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top