Pizza’s van Da Asporto Veenendaal

Pizza’s van Da Asporto Veenendaal

Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal BBQ Chicken
Zomaar op zondag pizza’s laten bezorgen, lekker toch? We hebben weer besteld bij Da Asporto. In plaats van een pasta nam ik deze keer ook een pizza. Ik koos de bbq chicken. Deze pizza is belegd met barbecuesaus, gekruide kip, ui en paprika. Een goede keuze!

Pasta & Pizza van Da Asporto Veenendaal four seasons
Michel koos de vertrouwde de pizza four seasons. Deze pizza is belegd met ham, salami, paprika en champignons. Op beide pizza ook mozzarella. Beide pizza’s waren erg lekker! De bezorgtijd op de zondag was weer razendsnel.

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top