Tosti Kip Kebab

Tosti Kip Kebab

Tosti Kip Kebab
Gisteren had ik mini Turks Brood gezien en gekocht bij Aldi. Lekker voor een tosti. Bij de Tostikamer had ik al eens een tosti van Turks brood op en dat was lekker. Alleen wat er op? Het werd kip kebab. Het werd een top tosti!

Ingrediënten: 2 mini Turks brood, 150 gram Lekker & Anders kip kebab, mayonaise, tomatenketchup, kaas,

Aantal personen: 2

Bak 2 mini Turks brood af in de Airfryer (5 minuten / 200 graden). Bak 150 gram kip kebab in hete boter of olie tot het gaar is. Snijd de Turkse broodjes open. Besmeer de ene helft met mayonaise en de andere helft met tomatenketchup. Beleg elk broodje met plakjes kaas. Leg hierop de kip kebab en dan de andere heft van het broodje. Doe de Turkse broodjes tussen de grill zodat de kaas kan smelten. Eet smakelijk!

0
(142 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top