Macaroni met Groenten-Gehaktsaus

Macaroni met Groenten-Gehaktsaus

Macaroni met Groenten-Gehaktsaus
Ingrediƫnten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 prei, 3 tomaten, scheutje tomatenketchup, scheutje chilisaus, scheutje ketjap manis, Italiaanse kruiden, zout, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 gesneden paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Pureer de saus met een staafmixer, hoeft niet zo heel gepureerd te zijn. Voeg naar eigen smaak een scheutje tomatenketchup, 1 scheutje chilisaus, een scheutje ketjap manis en Italiaanse kruiden toe. Roer de saus door en laat 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Breng op smaak met een beetje zout. Serveer de macaroni met de saus en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top