Marmercake van Koopmans

Marmercake van Koopmans

Citroencake van Koopmans
Deze cakemix van Koopmans is ook nieuw: de marmercake. Deze cake is een cake met vanille- en chocoladesmaak. Ook weer zo’n cake van vroeger toch? Wat grappig is, is dat ik het chocoladebeslag niet heb doorgeroerd. Toch is het chocoladebeslag naar beneden gezakt.

Ingredi├źnten: 150 gram roomboter, 4 eieren, 50 ml water, 1 pak Koopmans mix voor marmercake,

Verwarm de oven voor op 160 graden (elektrisch). Vet een cakevorm in met een beetje boter en bekleed met bakpapier.

Mix 150 gram roomboter zacht. Voeg 4 eieren en de Koopmans cakemix voor marmercake. Mix eerst een minuut op een lage stand. Zet vervolgens de mixer op een hogere stand en mix het geheel tot een glad beslag. Doe 3/4 van het beslag in de cakevorm. Voeg bij het resterende beslag het zakje cacaomix en 50 ml water toe. Mix goed door. Doe dit beslag ook in de cakevorm. Haal eventueel een spatel door het beslag om zo een goed marmereffect te krijgen.

Zet het cakeblik in de voorverwarmde oven voor ongeveer 60 minuten. Kijk met een prikker of breinaald of de cake gaar is. Laat de cake eerst 10 minuten in de cakevorm afkoelen. Haal de citroencake er voorzichtig uit en proef! Smul ze!

Hieronder zie je een video van Koopmans. Hoe maak je de Citroencake van Koopmans

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top