Flammküchen

Flammküchen

Flammküchen
In Nederland verkochten ze ooit ook flammküchendeeg, maar ik heb het hier al een tijdje niet meer in de supermarkt gezien. In Duitsland wordt het nog wel verkocht in de supermarkt. Mooi, want dit deeg is toch net even anders dan dun uitgerold pizzadeeg.

Ingrediënten: 2 grote uien, Tante Fanny Flammküchendeeg, crème fraîche met kruiden, 150 gram ontbijtspek, rucola,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 in halve ringen gesneden uien tot de uien zacht zijn. Leg het flammküchendeeg op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk het deeg met de crème fraîche met kruiden, de helft van de ontbijtspek, de uien en dan de rest van het ontbijtspek. Zet de bakplaat ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Doe er op je bord rucola bij. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top