Taartje eten bij Horsthemke in Kleve

Taartje eten bij Horsthemke in Kleve

Taartje eten bij Horsthemke in Kleve
Vandaag weer eens boodschappen doen in Kleve. Dat was best lang geleden, om precies te zijn een jaar min 1 dag. Kwam ik toevallig achter door het lijstje “vorige jaren”. Handig zo’n lijstje. Deze keer zijn we naar een andere Kaufland gegaan, naar de Kaufland op de olmerstraße. In deze supermarkt, zit net als in veel andere Duitse supermarkten, ook een bakkerij. In Kaufland Kleve zit de bakkerijketen Horsthempke. Hier wilde we wel een taartje eten.

Genoeg keuze. Zowel Michel als ik kozen voor een nüss-schnitte. Een taartje met lichte hazelnootsmaak. Lekker! Erbij had ik een warme chocomelk (zonder slagroom, die is in Duitsland anders) en die chocomelk was bijzonder lekker.

Grappig, omdat Kleve natuurlijk net over de grens ligt, waren er veel Nederlanders in Kaufland en bij Horsthempke.

Horsthemke
Kaufland Kleve
Olmerstraße 1
47533 Kleve (Duitsland)

0
(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top