Lunchen bij Horsthempke Kleve

Lunchen bij Horsthempke Kleve

Lunchen bij Horsthempke Kleve
Na Kaufland zijn we naar Edeka gereden. Nu waren we er later dan anders en dat hebben we geweten. Wat een drukte. De parkeerplaats was zo goed als vol, nog net 1 plekje kunnen vinden. Edeka viel nog mee qua drukte, maar dan DM drogist. Zo druk, ik was blij dat ik de spulletjes voor Britt kon vinden en er weer naar buiten mocht. Daarna alvast noodles halen voor vanavond en dan nog lunchen. Bij bakkerij Büsch bij Edeka was de broodjestoonbank zo goed als leeg. Dan maar ergens anders. Het werd nogmaals bakkerij Horsthempke, maar dan in het andere filiaal van Kaufland op de flutstraße.

Hier was om twee uur ’s middags nog voldoende keus qua lekkere broodjes. Beide hadden we een broodje met frikandele. Dit was een kaasbroodje met plakjes gehaktbal, rauwkost (met onder andere kool) en mayonaise. Heerlijk broodje.

Horsthempke Kleve gedekte appelkoek, gedeckter apfelkuchen
Voor ’s avond bij de koffie (of zondags bij de thee) namen we bij deze Horsthempke filiaal ook nog een taartje meegenomen. Dit was een “gedeckter apfelkuchen” Een bedekte appelkoek vrij vertaald. Dit was een taartje met een deeg tussen zanddeeg en koek, met appels ertussen met een beetje abrikoos. Ook weer een lekker taartje.

Horsthemke
Kaufland Kleve
Flutstraße 81
47533 Kleve (Duitsland)

(191 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top