Chickenbox van Noodle House Kleve

Chickenbox van Noodle House Kleve

Chickenbox van Noodle House Kleve
Op 1 dag na was het precies een jaar geleden dat we bij Noodle House in Kleve iets hadden gehaald. Als we in Kleve zijn om boodschappen te doen hoort Noodle House er gewoon bij. Kun je nagaan hoelang het geleden is dat we in Kleve waren. In ieder geval namen we drie keer de chickenbox mee.

Het was best veel, een flinke kom vol. Al zie je het niet op de foto, onderin zat nog enorm veel kip en groenten. Maar ja we hadden de chickenbox gewoon op de kop in de kom gedaan. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. In ieder geval was het weer ouderwets lekker.

Noodle House
Hoffmannallee 12
47533 Kleve (Duitsland)

0
(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top