Burrito’s

Burrito’s

Mexicaanse Burritos Albert Heijn Verspakket
Ingrediënten: 300 gram gehakt, 1 Albert Heijn verspakket Mexicaanse burritos (1 witte ui, 1 rode ui, 4 teentjes knoflook, 1 jalapenopeper, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 3 tomaten, 1 blikje Bonduelle bonenmix) 1 blikje tomatenpuree, water, 8 tortilla wraps, sla, gefruite uitjes,

Aantal burritos: 8

Bak 1 gesnipperde witte ui, 1 gesnipperde rode ui, 4 fijngehakte teentjes knoflook en 1/2 fijngehakte jalapenopeper tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden groene paprika toe. Bak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 3 in blokjes gesneden tomaten, het blikje bonenmix, 1 blikje tomatenpuree en wat water toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de wraps in de magnetron volgens aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met sla en daarna het gehakt-groentemengsel. Vouw de wraps dicht. Doe er op je bord wat gefruite uitjes bij. Eet smakelijk!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top