Vapiano Utrecht

Vapiano Utrecht

Vapiano Utrecht
Vandaag had ik van het werk een leveranciersdag in Amsterdam. Altijd leuk, gezellig en leerzaam. Traditiegetrouw ga ik dan met mijn ex-collega Susanne ergens uit eten. Het werd weer Utrecht, maar niet Bistro Centraal maar Vapiano op het stationsplein. Weer eens wat anders, maar wat ging het daar bijzonder.

Bij Vapiano krijg je een kaart waar je eten en drankjes op geboekt worden en waarmee je later kan afrekenen bij de kassa. Daarna moet je in de rij staan voor de pasta en risotto, salade of pizza en andere ovengerechten. De gerechten worden dan wel live voor je gebakken. Bij de ovengerechten krijg je wel een buzzer mee. Wanneer dan je gerechten klaar zijn is het op zoek naar een tafeltje. Alleen dat is best lastig want Vapiano is druk, het is echt een hype in Utrecht. In ieder geval had ik een tafeltje bezet en heeft Susanne de gerechten gehaald. Bijzonder.

Maar wat hebben we er gegeten? Ik had de risotto al funghi. Een romige risotto met verse gemengde champignons, rozemarijn en uitjes. Ik had er wel een portie extra kip bij gekozen, maakte het net wat lekker.

Vapiano Utrecht
Susanne koos de risotto gamberetti e spinachi. Een risotto met gamba’s, spinazie, kerstomaatjes in een pesto-roomsaus.

De risotto’s waren allebei lekker en voldoende. Het is leuk om het concept Vapiano eens een keer mee te maken, maar wat een drukte. Het duurde even voordat de rijen een beetje doorliepen, live cooking duurt natuurlijk even, en is wel grappig. De tafels werden wel snel afgeruimd, je hoefde dus niet met je dienblad naar een kast om weg te brengen. Leuk concept, lekker.

Vapiano
Stationsplein 4
3511 ED Utrecht

0
(277 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top