Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega
Vandaag zijn we richting Friesland gegaan, deze keer was ook Britt mee We zijn er ook blijven eten. Michel heeft in Wolvega Chinees gehaald en ik ben eens meegegaan. Ik was nog nooit bij Kota Radja geweest en dat terwijl ik er al zo vaak over heb geschreven. Telefonisch had Mieneke al doorgebeld wat we wilden.

Er was twee keer het keuzemenu besteld. De ene met bami goreng en de ander met nasi goreng. Bij elk keuze menu kon je twee gerechten erbij bestellen. Wij konden dus vier verschillende gerechten bestellen. We kozen voor babi pangang, kip kerrie, rendang en bali kai (kipfilet in pittige ketjapsaus) Proeven van allerlei verschillende dingen. Door de kip kerrie en bali kai zat best wel veel groenten. Altijd goed. De bali kai zou pittig moeten zijn, maar dat was niet echt het geval. In ieder geval was het lekker.

Kota Radja
Van Harenstraat 7
8471 JA Wolvega
Tel: 0561-613073

(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top