Citroencake van Koopmans

Citroencake van Koopmans

Citroencake van Koopmans
Deze cakemix van Koopmans is ook nieuw: de citroencake. Een cake met een frisse smaak, eigenlijk de smaak die je vaak proeft bij supermarktcake (je kent ze vast). Zelf cake maken is natuurlijk veel leuker dan alleen maar het aansnijden van een supermarktcake.

Ingrediënten: 150 gram roomboter, 4 eieren, 50 ml water, 1 pak Koopmans mix voor citroencake,

Verwarm de oven voor op 160 graden (elektrisch). Vet een cakevorm in met een beetje boter en bekleed met bakpapier.

Mix 150 gram roomboter zacht. Voeg 4 eieren, 50 ml water en de Koopmans cakemix voor citroencake. Mix eerst een minuut op een lage stand. Zet vervolgens de mixer op een hogere stand en mix het geheel tot een glad beslag. Doe het beslag in de cakevorm.

Zet het cakeblik in de voorverwarmde oven voor ongeveer 60 minuten. Kijk met een prikker of breinaald of de cake gaar is. Laat de cake eerst 10 minuten in de cakevorm afkoelen. Haal de citroencake er voorzichtig uit en proef! Smul ze!

Hieronder zie je een video van Koopmans. Hoe maak je de Citroencake van Koopmans

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top