Stoofvlees

Stoofvlees

Stoofvlees
Eigenlijk had ik iets anders bedacht voor vandaag, alleen toen zag ik dat de runderlapjes in de aanbieding waren. Dat is ook lekker, en hoort eigenlijk wel bij zondag op de een of andere manier.

Ingrediënten: 600 gram runderlappen, bloem, zout, peper, 2 uien, kruidnagelpoeder, 250 gram champignons, water,

Aantal personen: 4

Snijd 600 gram runderlapjes in blokjes. Wrijf in met bloem, zout en peper. Bak het rundvlees bruin in hete boter. Voeg 2 gesnipperde uien en kruidnagelpoeder naar smaak toe. Bak tot de uien zacht zijn. Voeg 250 in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg zoveel water toe tot alles onder staat. Breng kort aan de kook. Leg een deksel op de pan en laat het op laag vuur zachtjes stoven voor ongeveer 2 uur. Haal het laatste half uur de deksel van de pan zodat het vocht wat kan inkoken. Eet smakelijk!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top