De Tostikamer Veenendaal

De Tostikamer Veenendaal

De Tostikamer Veenendaal tosti kiss kiss
Dit is een nieuw zaakje in Veenendaal: De Tostikamer. Sinds een paar maanden is dit gevestigd op het ‘horecaplein’ van Veenendaal. We wilden hier al eerder lunchen, maar dat kwam er steeds niet van, tot vandaag. We hadden wat dingen nodig in het dorp en wilden sowieso even een rondje lopen. Even een pauze bij De Tostikamer was een goede keuze, want lekkere tosti’s hebben ze daar en er was een leuke sfeer in deze zaak. Alleen welke tosti’s namen we?

Ik koos voor de Kiss Kiss (by Tarkan) Dit is een tosti met kaas, tomaat, augurk, salami, sucuk (Turkse worst), mayonaise en ketchup op Turks brood. Bij de tosti kreeg je ook een klein bakje fruit.

De Tostikamer Veenendaal tosti ramona
Michel ging voor de Ramona (by The Blue Diamonds). Dit is een tosti met kaas, pindasaus, gemarineerd vlees en huisgemaakte zuurgoed. Ook hij had een bakje fruit bij zijn tosti.

De Tostikamer Veenendaal zoetigheden
Bij onze drankjes kregen we van het huis een klein bordje met zoetigheden. Deze zoetigheden gingen ze nu uitproberen om daarna de lekkerste vanaf november op de kaart te zetten. Nou wij proeven wel! We kregen een bordje met een witte en donkere rockyroad, een stukje merengue en een stukje carrotcake met walnoot (dacht ik). Die rockyroads waren lekker en de taart ook. Merengue, mwah, maar daar houden we allebei niet zo van. Dat wordt binnenkort wel misschien een tosti high tea? Dat lijkt me een logisch vervolg als ze al dat lekkers op de kaart gaan zetten.

In ieder geval vonden we beiden de tosti’s lekker en vonden we De Tostikamer een leuke tent om te zijn!

De Tostikamer
Tuinstraat 14
3901 RB Veenendaal

(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top