Pannenkoek eten bij de Smulpot Den Burg

Pannenkoek eten bij de Smulpot Den Burg

Pannenkoek eten bij de Smulpot Den Burg
Vandaag zijn we richting Den Burg gegaan. Met het toegangsbewijs van Kaap Skil mochten we ook de Oudheidskamer van Texel in Den Burg bezoeken. Een klein huisje met kamers nog in de tijd van eind 19de eeuw met een kleine kruidentuin achter het huisje. Leuk om zo’n huis van vroeger te bezoeken! Na de Oudheidskamer te hebben bezocht en na wat gewinkel wilden we ergens wat eten. Het werden pannenkoeken bij De Smulpot.

Nog geheel in lijn met gisteravond waren we voor deze lunch ook heel eensgezind. Beide namen we de pannenkoek met Texelse kaas en Texelse lamsham. Deze pannenkoek was anders dan de pannenkoek die we een paar jaar geleden in de Slufter hebben gegeten. Maar ook deze pannenkoek was lekker! De lamsham zie je trouwens niet op de foto, maar die was aan de onderkant van de pannenkoek gebakken.

Hotel Restaurant De Smulpot
Binnenburg 5
1791 CG Den Burg

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top