Maaltijdsalade met Kip Ketjap en Yoghurtijs met Texelse Jam

Maaltijdsalade met Kip Ketjap en Yoghurtijs met Texelse Jam

Maaltijdsalade met Kip Ketjap
Vandaag wisten we eigenlijk niet waar we wilden eten en echt trek hadden we ook niet. Dan even naar de Jumbo. Daar hebben we een maaltijdsalade met kip ketjap gehaald. Een salade met noodles en ketjap kip.

Yoghurtijs met Texelse Jam
In Oosterend hadden we langs de weg een kastje met allerlei huisgemaakte jammen gezien. We hadden een potje banaan-kiwi jam en een potje kruisbes-zwarte bes-frambozen jam. Best een gekke smaak die banaan-kiwi jam, lekker maar zoet. Die jam leek met passen bij ijs. Bij Jumbo hadden ze alleen geen kleine bakjes vanille-ijs, maar wel yoghurtijs. Ook goed. De combinatie banaan-kiwi jam en yoghurtijs was lekker. Michel had de combinatie kruisbes-zwarte bes-frambozen jam met de yoghurtijs, wat ook lekker was. En zo aan tafel op een ‘na’zomerse avond keken we op onze laatste hele vakantiedag naar de laatste aflevering van Typisch Oosterend.

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top