Lunchen bij Strandpaviljoen Faro 2 in De Cocksdorp

Lunchen bij Strandpaviljoen Faro 2 in De Cocksdorp

Lunchen bij Strandpaviljoen Faro 2 in Cocksdorp broodje lamsshoarma
Vandaag zijn we gaan wandelen in de Slufter. Het was super lekker weer om te wandelen, ik heb dus veel foto’s gemaakt en heb genoeg kilometers in de benen (voor mijn doen dan). Bij de Slufter kan je ook eten, alleen hadden we daar geen zin in. Dan naar De Cocksdorp, naar de vuurtoren van Texel. Bij het strandpaviljoen hebben we gegeten op het terras. Het lijkt op de foto’s bewolkt, maar we hadden een plekje net buiten de zon, in de schaduw. Lekker toch dat je zo in oktober nog buiten kan lunchen?

ik koos voor het broodje lamsshoarma (van Hoeve Vrij en Blij) met knoflooksaus. De Hoeve Vrij en Blij is een hoeve in Den Hoorn en de eigenaren ken je misschien nog wel van Boer zoekt Vrouw (Jan en Rianne). In ieder geval een broodje met een Texels product.

Lunchen bij Strandpaviljoen Faro 2 in Cocksdorp Tosti Texelse kaas en beenham
Michel ging voor een tosti. De tosti was belegd met Texelse jong belegen kaas en beenham.

Het broodje lamsshoarma was echt lekker. De tosti was een tosti. Wat ons opviel was dat we hier in tegenstelling tot De Koog niet eerst in het Duits werden aangesproken. Gewoon Nederlands en er was alleen een Nederlandse menukaart aanwezig hoorden we. Zo merk je echt dat De Koog echt heel toeristisch is.

Strandpaviljoen Faro 2
Vuurtorenweg 193
1795 LL De Cocksdorp

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top