Een ijsje eten bij ijsboerderij Labora op Texel

Een ijsje eten bij ijsboerderij Labora op Texel

Een ijsje eten bij ijsboerderij Labora op Texel
Met dit mooie weer moet je wel een ijsje eten. Dat deden we bij dé ijsboerderij van Texel: Labora. Vanaf half februari tot en met eind oktober is de ijsboerderij geopend. Fijn, want ook in de herfstmaanden kan het nog lekker nazomeren (en ook in het vroege voorjaar zijn er genoeg lekkere dagen). Leuk is dat je ook een kijkje kan nemen in de stallen en bij de melkautomaat. Leerzaam voor de kinderen, want melk en ijs komen niet zomaar in de supermarkt.

Ik nam er een ijsje met twee bolletjes en Michel met drie bolletjes. Ik had de smaken walnoot-peer en carrotcake. Michel had de smaken hoky poky, juttertaart en Texelse boerenjongens. De smaak carrotcake vond ik echt lekker, walnoot-peer ook maar die is meer bekend van smaak. Carrotcake zie je (denk ik) niet overal.

De smaak hoky poky was met karamel in ieder geval. De smaak juttertaart heeft de smaak van het Texelse kruidenbittertje “juttertje” en Texelse boerenjongens is ja zoals de naam al zegt boerenjongens. In ieder geval op een picknickbankje in de zon was het heerlijk toeven met zulke lekkere ijssmaken.

IJsboerderij Labora
Hollandseweg 2
1795 LE De Cocksdorp

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top