Beachclub Texel De Koog

Beachclub Texel De Koog

Beachclub Texel De Koog
Na een wandeling in de Slufter, rond de vuurtoren van Texel te hebben gelopen en de zeehondjes in Ecomare hebben gekeken zijn we nog een keer aan de wandel gegaan. De duinen over op weg naar strandtent Beachclub Texel. Wat een mooie zonsondergang was er! Die heb ik wel een heel aantal keer op de foto gezet. Beide waren we vandaag heel eensgezind qua hoofd- en nagerecht. Beide hadden we de saté met kroepoek en satésaus. Erbij friet, salade en rabarber.

Beachclub Texel De Koog
Het nagerecht was een brownie met slagroom en karamelsaus. Het eten was prima, precies zoals je van een strandtent kan verwachten. Niet heel culinair, maar wel lekker. Door de duinen liepen we wel terug, al was dat wel erg donker. Ik had wat meer lichtjes op dit pad verwacht, maar gelukkig wenden onze ogen al snel aan het donker gewend.

Beachclub Texel
Ruijslaan 30
1796 AD De Koog

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top