Tearoom De Huiskamer Oosterend

Tearoom De Huiskamer Oosterend

Tearoom De Huiskamer Oosterend
Soms kom je bij het zappen terecht bij interessante programma’s. Zo kwamen we een paar weken voor onze vakantie uit bij Typisch Oosterend. Een docuserie over het dorpje Oosterend op Texel. We hadden al geboekt voor Texel, dus we moesten wel kijken. In een aflevering kwam ook slager Rob Maas voor. Hij prijsde zijn grillworst aan, de beste! Dat wilden we proeven, dus dat hadden we op onze to-do list gezet. Vandaag zijn we hier gaan lunchen na het bezoek wat we aan Kaap Skil in Oudeschild hadden gedaan.

In twee kleine huisjes in de peperstraat zitten de slagerij en tearoom van slager Maas. De tearoom is in een soort kleine huiskamer. Beide namen we uiteraard het broodje grillworst. We kregen wel wat keuzes: een wit of bruin broodje. Een broodje met of zonder sesamzaad, grillworst met of zonder kaas. Wij kozen beide voor een bruin broodje met sesamzaad en grillworst met kaas. Lekker! Natuurlijk namen we een stukje grillworst met kaas mee naar huis (en huisgemaakte droge worst).

Tearoom De Huiskamer
Peperstraat 5
1794 AH Oosterend

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top