Indiaas buffet bij Taj Mahal Texel – De Koog

Indiaas buffet bij Taj Mahal Texel – De Koog

Indiaas buffet bij Taj Mahal Texel De Koog linzensoep
Dit restaurant stond hoog qua recensies op Tripadvisor en Indiaas vinden we sowieso lekker. Wat we niet wisten was dat ze vandaag, dinsdag, een buffetavond hadden. Allerlei Indiase smaken konden we proeven dus. Ook goed!

Vooraf was er een linzensoepje. In de linzensoep zat koriander, normaal gesproken smaakt dat snel zeepachtig, maar in dit gerecht helemaal niet. Precies goed dus.

Indiaas buffet bij Taj Mahal Texel De Koog
Vervolgens konden we uit het buffet kiezen uit verschillende gerechten van zoet tot zuur, van mild tot scherp. Beide hebben we van alles gekozen alleen van het zoete gerecht weet ik nog de naam. Dit was de butter chicken (kip met tomaat, kardemom, blaadjes nootmuskaat, room en honing). De andere gerechten op het buffet waren een groente-curry, een chicken curry mild/zuur van smaak, lams-curry scherp van smaak. Erbij rijst, naanbrood en onion-bahji. Onion-bahji’s is eigenlijk een voorgerecht hoorde ik later. Je kon dus opscheppen wat je wilde, leuk om zo verschillende smaken te proeven.

Indiaas buffet bij Taj Mahal Texel De Koog
Het toetje was verse vruchten met amandelschaafsel in custardsaus. Een frisse afsluiter van het Indiaas buffet.

De smaken van het Indiaas buffet zaten goed en waren voor ons herkenbaar. We hebben wel eens vaker Indiaas gegeten. Zeker een aanrader wanneer je op Texel bent.

Indiaas restaurant Taj Mahal Texel
Badweg 2
1796 AA De Koog

0
(187 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top