Lunchen bij Van der Valk Hoorn

Lunchen bij Van der Valk Hoorn

Lunchen bij Van der Valk Hoorn Twijfelaartje
We zijn op weg naar Texel! Even een midweekje er tussenuit. Het weer op Texel belooft goed te worden deze oktoberweek. Heerlijk dus. Op weg naar de boot zijn we nog wel even gestopt om te lunchen. Dat deden we bij Van Der Valk in Hoorn.

We waren beiden eensgezind. We kozen beide voor het “Twijfelaartje”. Dit was een plank met drie verschillende gerechtjes. Van links naar rechts op de plank: links een broodlolly met carpaccio, kaas en pijnboompitjes, in het midden een bolletje met kroket en grove mosterd en helemaal rechts toast met gerookte zalm. Prima lunch!

Hotel Hoorn
Westfriese parkweg 1
1625 MA Hoorn

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top