Cupcakes van Cupcakerij Veenendaal

Cupcakes van Cupcakerij Veenendaal

Cupcakes van Cupcakerij Veenendaal
Cupcakes van de Cupcakerij, die stonden hoog op de lijst om eens te proberen. Ik was al wel eens langs de Cupcakerij gefietst, maar helaas net op dat moment was het nog dicht. Gisteren hebben we eindelijk de cupcakes gehaald en vandaag geproefd. Ik had drie smaken uitgekozen samen met Michel, alleen dan krijg je de keuzestress. Welke smaak is nu lekker en ik wil die ook wel proeven. Kortom de cupcakes werden gehalveerd.

De drie cupcake-smaken die ik kocht waren cupcake rolo, cupcake chocolate chip salted caramel en cupcake frambozencrème. Op mijn bordje kreeg ik de cupcake rolo en cupcake chocolate chip salted caramel. Michel had op zijn bordje de cupcake chocolate chip salted caramel en de cupcake frambozencrème en Britt had op haar bordje de cupcake rolo en de cupcake frambozencrème.

Alle smaken waren super lekker vonden we alledrie. De cupcakes en de verschillende crèmes waren luchtig. Wil je dus eens wat anders dan taart of een gebakje? Dan zijn de cupcakes van de Cupcakerij een aanrader. De cupcakes, maar ook ander gebak kan je online bestellen, wanneer je in Veenendaal woont kan het ook worden bezorgd anders kan je je bestelling gewoon afhalen in de Cupcakerij winkel en vind je daar misschien nog ander lekkers zoals ik een zakje groene thee met appel, sinaasappel, kaneel, roos en vanille vond.

Cupcakerij
Patrimoniumlaan 32
3904 AD Veenendaal

0
(95 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top