Taartje bij Puur Tamminga Veenendaal

Taartje bij Puur Tamminga Veenendaal

Taartje bij Puur Tamminga Veenendaal
Vandaag ben ik jarig! Daar hoort een taartje bij. In Veenendaal is Tamminga een begrip, daar haal je je taart, chocolade en bonbons of ijs. Nu is er ook een lunchroom bij waar je even kan zitten en dus ook een taartje kan eten. Dat hebben Michel en ik vanochtend dus gedaan!

Beide kozen we dit chocoladebol-gebakje, gevuld met chocolademousse en vanille. Erg lekker! Bij het taartje hadden we een warme chocolademelk. De chocolade moesten we nog zelf opkloppen. Kortom al een klein feestje zo!

Puur Tamminga
Kerkewijk 76
3904 JE Veenendaal

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top