Mexicaans Gevuld Broodje

Mexicaans Gevuld Broodje

Mexicaans Gevuld Broodje
Ingrediënten: 2 Italiaanse bollen, 150 gram gehakt, 1 blik Bonduelle Mexicaanse melange, 1 blikje tomatenpuree, tacokruiden, cheddar cheese,

Aantal personen: 2

Bak 2 Italiaanse bollen af in 6 minuten in de Airfryer op 200 graden. Bak 150 gram gehakt rul en bruin. Voeg 1 blik Bonduelle Mexicaanse melange toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree en tacokruiden naar smaak toe. Warm het geheel goed door. Snijd ondertussen de Italiaanse bollen open. Hol de Italiaanse bollen uit. Vul de bollen met het gehakt en groente. Leg er cheddar cheese op. Doe de bovenkant van het broodje er weer op. Ze de bollen nog een minuut in de Airfryer op 200 graden. Eet smakelijk!

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top