oud-Hollandse Speculaascake

oud-Hollandse Speculaascake

oud-Hollandse Speculaascake
Zo leuk! Vandaag mag ik voor Koopmans de nieuwe mix voor oud-Hollandse speculaascake proberen. Lekker, speculaas hoort er wel weer bij, nu het zo afkoelt ‘s avonds en er zelfs nachtvorst is.

Ingrediënten: 150 gram roomboter, 4 eieren, 50 ml water, 1 pak Koopmans mix voor oud-Hollandse speculaascake, amandelschaafsel,

Verwarm de oven voor op 160 graden (elektrisch). Vet een cakevorm in met een beetje boter en bekleed met bakpapier.

Mix 150 gram roomboter zacht. Voeg 4 eieren, 50 ml water en de Koopmans cakemix voor speculaascake. Mix eerst een minuut op een lage stand. Zet vervolgens de mixer op een hogere stand en mix het geheel tot een glad beslag. Doe het beslag in de cakevorm. Verdeel er amandelschaafsel over.

Zet het cakeblik in de voorverwarmde oven voor ongeveer 60 minuten. Kijk met een prikker of breinaald of de cake gaar is. Laat de cake eerst 10 minuten in de cakevorm afkoelen. Haal het er voorzichtig uit en proef! Smul ze!

Hieronder kan je ook een video bekijken van Koopmans zelf. Hoe maak je de oud-Hollandse Speculaascake van Koopmans?

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top