I Love Sushi – Veenendaal

I Love Sushi – Veenendaal

I Love Sushi - Veenendaal
Michel had vandaag een pizzasessie op zijn werk. Dat betekende voor mij en Britt sushi-time! Britt bestelde deze keer de sushi. Ze had ‘s middags al het een en ander besteld, wat rond de gevraagde bezorgtijd werd bezorgd. Dit stond op tafel:

Een special box B. In deze box bestond uit de volgende sushi: 6 kappa maki (komkommer) 6 nigiri sake (zalm), 6 nigiri maguro (tonijn), 8 California roll (krab, avocado, komkommer en mayonaise) en 8 tempura Ebi roll (gebakken garnaal, avocado en mayonaise). Verder nog futo maki (6 stukjes met komkommer, avocado, krab, Japanse omelet, tofu, mayonaise en massago) en de crispy chicken roll (5 stukjes met gebakken kip en komkommer).

De side dishes waren chukka wakame (zeewiersalade), een bakje gember en mini loempiaatjes met loempiasaus. Met zijn twee├źn hebben we echt alles opgekregen. Lekker op ons gemak, steeds weer een sushi.

I Love Sushi
Kerkewijk 27
3901 EB Veenendaal

0
(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top