Mexicaanse Burritos

Mexicaanse Burritos

Mexicaanse Burritos Albert Heijn Verspakket
Vrijdag kon ik geen keuze maken uit de nieuwe verspakketten Marokkaanse couscous en deze Mexicaanse burritos. Ik had ze dus allebei meegenomen. Deze is ook weer erg lekker, alleen was Albert Heijn wel de limoen vergeten in het pakket te doen. Dus het sap van de limoen heb ik vervangen door een scheutje citroensap. Kan ook prima. Beide verspakketten vielen in de smaak.

Ingrediƫnten: 300 gram gehakt, 1 Albert Heijn verspakket Mexicaanse burritos (1 witte ui, 1 rode ui, 4 teentjes knoflook, 1 jalapenopeper, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 3 tomaten, 1 blikje Bonduelle bonenmix zakje Mexicaanse specerijenmix), citroensap, 8 tortilla wraps, geraspte kaas,

Aantal burritos: 8

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 300 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 gesnipperde witte ui, 1 gesnipperde rode ui, 4 fijngehakte teentjes knoflook en fijngehakte jalapenopeper toe. Bak een paar minuten mee. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden groene paprika toe. Bak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blikje bonenmix, de specerijenmix en wat citroensap toe. Warm het geheel goed door. Vul de wraps met het gehakt-groentemengsel. Rol de wraps op en leg de wraps in een ovenschaal. Strooi over de wraps geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(285 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top