Tagliatelle met Tomatensaus

Tagliatelle met Tomatensaus
Een pasta hoort simpel te zijn met verse ingrediënten. Dat begint natuurlijk met verse tomatensaus. Deze is wel heel erg lekker.

Ingrediënten: 2 teentjes knoflook, 6 trostomaten, 6 zongedroogde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, Italiaanse kruiden, verse volkoren tagliatelle, 200 gram gehakt, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Maak de tomatensaus door 2 teentjes knoflook, 6 tomaten, 6 zongedroogde tomaten, 1 blikje tomatenpuree en Italiaanse kruiden in de blender te doen. Blend tot een gladde saus.

Kook de verse tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak 200 gram gehakt rul en bruin. Voeg de verse tomatensaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer de saus met de verse tagliatelle. Strooi er wat kaas over. Eet smakelijk!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.