Macaroni Ovenschotel

Macaroni Ovenschotel

Macaroni Ovenschotel
Ingrediƫnten: macaroni, 200 gram gehakt, 2 tomaten, 2 eetlepels bloem, 300 ml water, 1/2 bouillonblokje, 1/2 potje pastasaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de macaroni beetgaar in kokend water. Bak 200 gram gehakt rul en bruin. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaat toe. Bak kort mee. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk ongeveer 300 ml water toe. Doe er nog een 1/2 verkruimeld bouillonblokje en 1/2 potje pastasaus bij. Roer de pastasaus erdoor. Voeg de macaroni toe. Schep even om. Schep alles in kleine ovenschaaltjes. Strooi geraspte kaas over de ovenschotels. Zet de ovenschotels ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top