Big Mac Ovenschotel

Big Mac Ovenschotel

Big Mac Ovenschotel
Dit recept zag ik bij OhMyFoodness. Ik twijfelde wel een beetje over het recept, aan de ene kant kon het lekker zijn, maar aan de andere kant ook weer niet. Toch geprobeerd en het was verrassend lekker in ieder geval.

Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 300 gram gehakt, 1 ui, 4 eetlepels Heinz sandwichspread tuinkruiden, 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel azijn, 3 plakjes cheddar cheese, 4 augurken,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook 450 gram krieltjes ongeveer 10 minuten. Giet af en houdt even apart. Bak 300 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak kort mee. Meng ondertussen 4 eetlepels Heinz sandwichspread tuinkruiden met 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel tomatenketchup en 1 eetlepel azijn.

Doe de gekookte krieltjes en het gehakt in een ovenschaal. Meng de saus erdoor. Verdeel er in stukjes gesneden cheddar cheese over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde over. Verdeel er schijfjes augurk over. Eet smakelijk!

0
(293 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top