Aardappellasagne

Aardappellasagne

Aardappellasagne
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 kipsaucijsen, 1 courgette, 250 gram champignons, 250 ml water, 1 zakje Maggi champignonsaus, 450 gram aardappelschijfjes, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook tot de ui zacht is. Haal het vel van 2 kipsaucijsen af. Doe de kipsaucijsen bij de ui. Bak het kippenvlees los en bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml water en 1 zakje champignonsaus toe. Roer goed door.

Vet een ovenschaal in met een beetje olie. Doe de helft van de groenten in de ovenschaal. Dek af met de helft van de aardappelschijfjes. Doe vervolgens weer een laagje groenten in de ovenschaal en dek af met de rest van de aardappelschijfjes. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de ovenschotel ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top