Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega
Vandaag zijn we richting Friesland gegaan, op bezoek bij Jan en Mieneke. Gezellig! We zijn er ook blijven eten. Michel heeft in Wolvega Chinees gehaald. Telefonisch hadden we al doorgebeld wat we wilden.
We hadden twee keer het keuzemenu besteld. De ene met bami goreng en de ander met nasi goreng. Bij elk keuze menu kon je twee gerechten erbij bestellen. Wij konden dus vier verschillende gerechten bestellen. We kozen voor babi pangang, kip kerrie, speenvarken en tja sieuw in ketjap saus. Proeven van allerlei verschillende dingen. Lekker!

Kota Radja
Van Harenstraat 7
8471 JA Wolvega

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top