Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza
Ingrediënten: 1 ui, 150 gram gehakt, 100 gram champignons, 1 Turks brood, pastasaus, geroosterde paprika, mozzarella, strooikaas, rucola,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn.

Haal ondertussen de bovenkant van het Turkse brood. Besmeer de bodem van het Turkse brood met de pastasaus. Verdeel er in stukjes gesneden geroosterde paprika over. Verdeel vervolgens het gehakt en champignons over het brood. Doe er vervolgens nog plakjes mozzarella en wat strooikaas over. Zet de Turks brood pizza ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Doe er op je bord nog wat rucola bij. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top