Cordon Bleu met Gebakken Aardappeltjes en Doperwten met Worteltjes

Cordon Bleu met Gebakken Aardappeltjes en Doperwten met Worteltjes

Cordon Bleu met Gebakken Aardappeltjes en Doperwten met Worteltjes
Vandaag een makkelijke maaltijd. Gisteren had ik bij de gloednieuwe Hoogvliet in ons dorp cordon bleu’s en aardappelpartjes met kruiden gehaald. Thuis had ik nog een blikje doperwten met worteltjes en voilà een complete maaltijd.

Slim idee. De cordon bleu’s hebben we eerst om en om gebakken in de hete boter en daarna nog 6 minuten op 175 graden in de Airfryer gedaan. Zo waren de cordon bleu’s wel gaar van binnen. Het gaar krijgen van cordon bleu’s vind ik wel een van de lastigste dingen. De Airfryer was dus wel heel handig in dezen.

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top