Roti

Roti

Surinaamse Roti
Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 300 gram sperziebonen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 flinke kipfilet, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala (Surinaamse kerriepoeder), water, 4 roti-wraps,

Aantal personen: 3

Kook 450 gram krieltjes en 300 gram sperzieboontjes gaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala en water toe. Roer even door. Voeg de gekookte sperziebonen en de gekookte krieltjes toe. Warm het geheel goed door en laat de saus iets inkoken. Verwarm ondertussen de roti-wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Eet de kip en sperziebonen met de wraps. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top