Kapucijners met Paprika en Champignons in Zoete Tomatensaus

Kapucijners met Paprika en Champignons in Zoete Tomatensaus

Kapucijners met Paprika en Champignons in Zoete Tomatensaus
Ingrediƫnten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 pak Vegetarische slager speckjes, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 pot jonge kapucijners 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel appelstroop, 1/2 bouillonblokje, beetje water,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 pak vegetarische spekreepjes tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika toe. Bak een paar minuten mee. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 uitgelekte blik jonge kapucijners, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel appelstroop, 1/2 verkruimeld bouillonblokje en wat water toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk.

(219 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top