Beef Teriyaki

Beef Teriyaki

Beef Teriyaki
Vandaag was ik wat later thuis, Michel is ziek, griep, en ik zit tegen het randje van ziek zijn aan. Je kent het vast keelpijn, moe etc. Gisteren hadden we geen boodschappen gedaan, dus ik moest nog even de Albert Heijn in. Ik haalde een Koken voor Twee maaltijd van Albert Heijn. Wederom de beef teriyaki. Die hebben we al eens eerder gehad en dat was lekker.

Het maken van deze beef teriyaki is simpel en snel. Runderreepjes roerbakken, groenten erbij. Even de groenten mee roerbakken. Vervolgens de gele noodles en saus erbij en even goed doorwarmen. Op het bord de cashewnoten erbij en klaar.

(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top