Rijst met Kip en Groenten in Chinese Saus

Rijst met Kip en Groenten in Chinese Saus

Rijst met Kip en Groenten in Chinese Saus
Vandaag weer de eerste werkdag na de vakantie. Wat gaat de wekker dan weer vroeg en wat is het nog donker wanneer ik op de fiets stap. Gelukkig reden de treinen weer, na twee weken, bij Driebergen-Zeist en kregen we zelfs een gezond appeltje. Het werd vandaag wel een makkelijke maaltijd. In Belgiƫ had ik nog een potje Manna Chinese saus meegenomen, dat leek me lekker. Ik kookte wat rijst. Bakte stukjes kip met Oosterse groenten en deed de saus bij de kip en groenten. De saus was aardig, maar leek toch wat zout of was het juist kruidig. Ik wist het precies niet.

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top