Hamachi Lommel

Hamachi Lommel

Hamachi Lommel zeewiersalade, sushi special rolls, zoetzuur, Thaise kipsalade, varkenspasteitje, springrolls
Vandaag zijn we naar Hamachi Sushi & Grill in Lommel gegaan. Een sushi-restaurant, helemaal wat voor Britt. Twee-en-een-half uur konden we onbeperkt sushi en andere Aziatische gerechten eten. Zo heeft Hamachi ook gerechtjes uit de Chinese, Koreaanse en Thaise keuken en natuurlijk werd er ook gegrild. Eigenlijk voor iedereen wel wat wils. Britt bestelde alles via de tablet. Op tafel lag ook nog een gewone menukaart. Handig als je met meer aan tafel zit. Op de volgende foto’s zie je een selectie wat we allemaal hebben gegeten.

Ronde één bestond onder andere uit een zeewiersalade, een Thaise kipsalade en zoetzure groenten. Verder nog siu mai (varkenspasteitjes), springrolls (loempiaatje) en verschillende sushi’s. Britt had verschillende special rolls besteld.

Hamachi Lommel sushi nigiri
Ook kwam er verschillende nigiri sushi op tafel. Hier zie je de sake (zalm), maguro (tonijn) en twee keer de gyu zushi (rundvlees)

Hamachi Lommel kippenpastei gyoza
Nog meer van ronde één: de gyoza, kippenpasteitjes.

Hamachi Lommel yakitori pork
En de yakitori pork, een saté van speenvarken.

Hamachi Lommel massaman curry
In de tweede ronde bestelden we ook wat curry-gerechten. Dit was de Thaise massaman curry.

Hamachi Lommel chili chicken
Dit gerecht was volgens mij de chili chicken, het kan ook wel de Koreaanse kimchi zijn geweest. In ieder geval was dit best pittig.

Hamachi Lommel Californian roll, sushi special, mushroom yaki, yaki mie, Thaise curry, kimchi, gunkan sushi
Nog een overzicht van ronde twee. Zo zie je verschillende sushi’s, mushroom yaki (gebakken champignons), yaki mie (gebakken noodles), een Thaise curry, gunkan sushi’s en volgens mij de kimchi.

Hamachi Lommel nigiri
Van de vierde ronde heb ik weinig foto’s. Er werd weer van alles besteld, wel wat minder dan de vorige rondes. Dit waren nog twee nigiri sushi’s: saké flame (geflambeerde zalm) en de saké cheese (zalm-kaas).

Hamachi Lommel javanais, tiramisu, mini eclairs
De vierde ronde waren wat toetjes. Ik had javanais besteld. Ik had geen flauw idee wat het was, maar het zag er lekker uit op de foto. Javanais was een taartje van mokka en cake in laagjes. Michel nam tiramisu en Britt de mini eclairs.

Hamachi Lommel softbun, ijs mini eclairs
We hadden nog wat tijd en ook zin in ijs. Er kwam dus nog een vijfde ronde. Michel en ik kozen beide voor citroen en chocolade ijs, Michel nog voor een softbun en Britt nog een keer de mini eclairs. Niet op de foto het mango- en vanille-ijs van Britt. Op een klein half uur na hebben we hier de twee-en-een-half uur bijna vol gemaakt. Best lang voor ons, maar we zaten gezellig en het eten was lekker. Kortom Hamachi is een aanrader als je in Lommel bent!

Na afloop nog een klein rondje kermis gedaan. Ziet er toch wat sfeervoller uit als het donker begint te worden met al die duizenden lampjes.

Hamachi
Michiel Jansplein 42
3920 Lommel (België)

0
(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top