Wafels bij Diana Lommel

Wafels bij Diana Lommel

Wafels bij Diana Lommel vanille-ijs chocoladesaus
Vandaag een beetje cultuur snuiven in Lommel. We zijn naar het glazen huis in Lommel geweest. Helaas werd er op het moment dat wij er waren geen glas geblazen. De rest van het glazen huis was eigenlijk best klein. We zijn ook de toren op gelopen van het glazen huis, alleen halverwege maar naar beneden gegaan. Niet vanwege de hoogte maar vanwege de warmte. Zon en glas, die combinatie is heel warm. Daarna een rondje Lommel centrum gedaan, een beetje rondgelopen op de kermis en wafels gegeten.

Wafels hebben we gegeten bij restaurant Diana. Want zeg nu zelf als je in Belgiƫ bent dan hoor je ook wafels te eten. Ik koos voor de wafel met een bolletje vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom. Een soort dame blanche op een wafel. Heel lekker.

Wafels bij Diana Lommel kersen
Britt en Michel gingen meer voor de traditionele wafel. Zij kozen voor de wafel met warme kersen en uiteraard slagroom erbij. Ook deze was erg lekker!

Restaurant Diana
Kerkstraat 2
3920 Lommel (Belgiƫ)

0
(112 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top