De Elze Lommel

De Elze Lommel

De Elze Lommel amuse minipizza
Deze taveerne-brasserie ligt eigenlijk in ‘the middle of knowhere’ maar wel heel dicht bij ons vakantiepark. De kaart was enorm uitgebreid, dus hier wilden we wel eten. Het was vandaag heerlijk weer en we konden gewoon op het terras zitten. Het was niet te warm of te koud. Van het huis kregen we als amuse deze drie pizzaatjes. Die waren al erg lekker.

De Elze Lommel kaaskroketjes
Eensgezind waren we over het voorgerecht. Alledrie namen we de kaaskroketten. Dat is ook echt iets wat je in België hoort te eten. Deze waren erg lekker.

De Elze Lommel gehaktballetjes in tomatensaus
Als hoofdgerecht koos ik voor de balletjes in tomatensaus. Heerlijk! Bij de balletjes in tomatensaus koos ik voor aardappelkroketjes.

De Elze Lommel stoofvlees op Vlaamse wijze
Normaal gesproken kies ik altijd het stoofvlees wanneer het op de kaart staat. Deze keer namen Britt en Michel het stoofvlees. Achter zie je de aardappelkroketjes en friet die je bij de hoofdgerechten kreeg.

Jammer genoeg hadden we geen plek meer voor een dessert, we hadden natuurlijk ‘s middags al de wafels op bij Diana. In ieder geval was het hier goed vertoeven en hebben we lekker gegeten.

De Elze
Elzen 49
3920 Lommel (België)

0
(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top