Marloo’s – Hasselt

Marloo’s – Hasselt

Marloo's Hasselt fish & chips
Vandaag shoppen in Hasselt. Hier zijn we al een tijd niet meer geweest. We dachten eigenlijk dat het best dichtbij Lommel was, maar dat viel tegen. Het was nog zeker drie kwartier rijden. We waren tijdens het shoppen eerst gelopen naar een restaurant waar we wel eens vaker wat hadden gegeten. Alleen dat was er niet meer. Het pand was helemaal leeg. Dat heb je als je een tijdje niet in Hasselt bent geweest. Maar even terug was een nieuw, leuk en hip breakfast- en lunchbar Marloo’s. Ik had die naam al eens voorbij zien komen op zo’n toerisme-site. Er was nog een plekje vrij, we waren al wat later op de middag. Het werd voor ons een late lunch.

Op de kaart stond fish & chips, daar had ik zin in. Zoals je ziet was het een flink stuk vis met veel frieten, een tuinerwtenpuree, tartaresaus en salade. Ik kreeg niet alles op, maar dat was dus niet gek. De vis was wat flauw van smaak en ik had soms nog een graatje. Jammer.

Marloo's Hasselt chicken burger
Michel koos voor een suggestie van de dag: een chickenburger met uienringen. Was erg lekker.

Marloo's Hasselt stars en stripes pannenkoekjes
Britt koos voor de stars ’n stripes. Dit waren American pancakes. Ze kon er fruit of spek extra bij kiezen. Britt koos natuurlijk voor het fruit. De pannenkoekjes waren erg lekker!

Marloo’s is inderdaad een leuk, hip tentje.

Marloo’s
Minderbroederstraat 5
3500 Hasselt (België)

(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top